Rottnerosbacken 151

Farsta, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
RadhusRadhus

På populära Rottnerosbacken intill Fagersjöskogen väntar ett smakfullt inrett hörnradhus. Med inglasat uterum och en sagolik arkitektritad trädgård erbjuds flera sociala ytor såväl interiört som exteriört. Njut av den romantiska äldre charmen utan avkall på modern komfort. Fiber är installerat.

Detta idylliska radhus vilar likt en pärla i den förtrollande grönskan. Anlagd utifrån skisser av den erkända trädgårdsmästaren Folke Mattsson väntar en trädgård utöver det vanliga. Trädgården blommar vackert och låter er vila ögonen på nävor, rosor och pioner samt en rabatt med olika sorters rhododendron. I trädgården finns även en uteplats intill dammen, vilken omges av olivträd, apelsiner och citron. Uteplatsen har sol hela dagen och blir en favorit för sommardagarna. Trädgården är likväl lättskött då ytorna är belagda med grå sandsten.

Rottnerosbacken är en mycket populär gata, speciellt tack vare det lugna och barnvänliga läget vid Hökarängsskogen och Fagersjöskogen. Rottnerosbacken är dessutom Stockholms högsta bebyggda naturliga höjd. Er nya adress är därtill det högst belägna huset på gatan.

Radhuset har underhållits med kärlek till dess historia. Här har den äldre charmen bevarats samtidigt som radhuset uppfyller moderna krav på såväl standard som komfort. Bland annat har treglasfönster satts in och fiber är installerat. Taket lades om 2015. Därutöver har ny elcentral har installerats och FTX-ventilation installerats. Huset tillhör en stabil och omtyckt förening med lekplats i området. Garageplats ingår i köpet.

En busshållplats ligger ca 250 meter från huset, varifrån ni når Farsta centrum på ca fem minuter. I Farsta Centrum finner ni shopping, matbutiker och restauranger. Tunnelbanan tar er in till Slussen på ca 19 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
129 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
310 m² tomt
Byggår
1964
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Rottnerosbacken 151 och skaffa lånelöfte nu.

Statistik

903
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 54 dagar sedan, den 30 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips