Vemdalsskalet Susannes väg 32A&B

Vemdalsskalet, Härjedalens kommun Se på karta

8 500 000 kr

9 500 000 kr -11 %
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
271 m²
Tomtarea
1 228 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Driftkostnad
63 781 kr/år

På en fin tomt i lätt sluttning i mysiga Strömfjällsdalen ligger detta parhus med två bostäder på vardera 145 kvadratmeter. Här finner du avskildheten, känslan och närheten till naturen. Dessutom har du Vemdalsskalets hela utbud av skidåkning, restauranger och butiker på bekvämt gång- eller skid-avstånd.

De två bostäderna är lika men spegelvända, de består av vardera 145 kvadratmeter disponerat på fem sovrum, stort kök/matsal samt en luftig och fin storstuga med fin utsikt och braskamin på andra våningen. Det finns två badrum varav det på markplan har bastu. Badrummen är stilrent inredda med dubbelhandfat, de är självklart hel kaklade och klinkrade. I de fem sovrummen sover tio personer bekvämt, gemensamhetsytorna är väl tilltagna och räcker till det stora sällskapet eller familjen. Den mysiga sovalkoven på loftet blir helt säkert barnens favorit! Är ni riktigt många går det bra att öppna dörren mellan bostäderna i storstugorna på övervåningen och få en 190 kvadratmeter stor bostad med hela 20 sovplatser!

Längs framsidan finns en stor altan för de delar av året som inbjuder till att sitta ute, härifrån har du fin utsikt mot Vargranstoppen och omgivningarna i Strömfjällsdalen. Altanen nås via helglasad altandörr från matsalen,
Bostäderna är modernt inredda, på markplan består golven av fräscht polerad betong som tack vare golvvärme ger en väldigt ombonad känsla. Väggar är antingen vitmålade eller beklädda med rustik liggande träpanel. Köket med sin bardisk mot matsalen inbjuder till att umgås i.

Nedanför huset finns ett skotergarage/förråd med plats för upp till tre skotrar och/eller massor övrig förvaring. Det är tillåtet att åka skoter direkt från fastigheten för att ansluta till skoterled.

Bostäderna värms energieffektivt upp via luftvärmepump till vattenburen golvvärme. Luftvärmepumpen producerar dessutom varmvatten energieffektivt.
Väldigt nära bostaden passerar längdspåret som går mellan Vemdalsskalet och Björnrike. Alpin skidåkning nås via anslutningsspår.

Bostäderna har framgångsrikt hyrts ut med Skistar genom åren. Ny ägare övertar avtal med Skistar och befintliga bokningar. Uthyrningsutdrag ligger under dokument, både för gångna och kommande säsong.

Välkommen hem till Vemdalsskalet och Strömfjällsdalen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Kontakta mäklaren

Loe Vastero

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
Mäklare Loe Vastero, SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen
070-542 30 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.