Poesigränd 4

Vallastaden, Linköping Karta & restider

5 895 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Ett modernt stadsradhus, som med sin jordnära färgsättning och lummiga omgivande grönska ger en harmonisk känsla. Fasaden blir levande tack vare utskjutande partier, balkonger och uteplatser.

Välkommen hem till ett ombonat men samtidigt både modernt och spännande radhus! Till höger om entrén ligger det fullutrustade köket i en egen liten nisch, placerat som i en mer traditionell planlösning. I anslutning till köket hittar du en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot den centralt placerade trappan till övervåningen finns en Wc/Dusch. Vardagsrummet är stort och öppet och ligger i vinkel, med utgång till en mysig liten uteplats. Om man så vill kan vardagsrummet delas av för att skapa ytterligare ett fjärde sovrum i huset.

Radhusets tredje våning är en stor, öppen ateljé på nästan 50 kvm där bara din fantasi sätter gränser för vad du vill göra. Blir det här du skriver din första roman eller målar din andra tavla? Eller blir det kontoret för din företagsverksamhet – eller varför inte ett gym? Kanske blir det barnens våning där deras leksaker och tv-spel får ta hur mycket plats som helst.

Du bestämmer!

Uteplats
I huset har vi sett till att uterummet aldrig är långt borta, oavsett var du befinner dig. Redan innan du kommer in i ditt radhus möts du av en liten förgård med äppelträd och odlingsrabatt. Ett mysigt litet krypin som gjort för att sitta och njuta av morgonkaffet. Från vardagsrummet kommer du ut på en liten uteplats, och på andra plan finns hela två balkonger som nås från två av sovrummen. På ateljéplan har vi satt fransk balkong på båda sidor av rummet. Perfekt när du vill skapa lite korsdrag och få in frisk luft och nya idéer till den där romanen du jobbar på...

Huset var en del av Myresjöhus utställning vid Vallastaden 2017 och säljs nu av moderbolaget OBOS Sverige AB.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
170 m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Poesigränd 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 895 000 kr

Statistik

1 373
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 26 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips