Kommande

Trädgårdsgatan 7A och 7B

Tranemo, Tranemo kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
212 m²
Tomtarea
1 521 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Energiklass
E
Driftkostnad
58 900 kr/år
Kommande

Denna gång har vi fått förmånen att lära känna två fastigheter i Tranemo tätort, på Trädgårdsgatan, som inom kort kommer erbjudas sin nästa ägare.

Här förvärvar du alltså inte endast en utan två fastigheter som möts i en gemensam byggnadskropp, i ett så kallat parhus. Parhuset är välplanerat och inhyser idag två separata 4 rum och kök boenden. Idag är respektive fastighet uthyrd men det ena hemmet kommer att stå tomt och ledigt from 2022-01-01. Här ges du alltså chansen att leta efter en ny hyresgäst eller själv kunna flytta in och fortsätta hyra ut den andra för att på så vis få in en inkomst varje månad som gör att dina egna bostadskostnader blir lägre. Hur bra?!

Planlösningen är symmetrisk i respektive boendedel och det finnas inte några invändiga dörrar mellan de båda separata hemmen. Gemensamt för de båda hemmen är att dess sällskapsytor huserar på entréplan tillsammans med kök, tvättstuga och badrum medan sovrummen ligger samlade på övre plan tillsammans med ytterligare ett badrum. De båda hemmens tvättstuga leder praktiskt ut till carportsdelen och från respektive vardagsrum tar man sig enkelt ut till sin stenlagda uteplats utmed baksidan av byggnaden. En av fastigheternas bostadsdel är i gott skick medan den bostadsdel som är uppsagd är i sitt original utförande och därför behöver en generell åldersrelaterad renovering och uppfräschning.

Låter detta intressant och vill du veta mer, skicka då in din intresseanmälan redan idag så kontaktar ansvarig mäklare dig för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.