Nyproduktion

Vistavägen

Huddinge kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Byggår
2022
Förening
BRF Vistabergshöjden
Om föreningen
Avgift
2 636 kr/mån
Pris/m²
63 723 kr/m²
Nyproduktion

Husen i kvarteret Vistabergshöjden har en ljus och luftig karaktär med stora fönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här kan du njuta av en strålande tillvaro – på din soliga trädgård, altan eller takterrass.

Som en del av naturen.
Arkitekturen är tidlös och stilren med fasader i trä och jordnära kulörer som smälter in fint i omgivningarna. Detaljer som svarta fönsterramar och franska balkonger skapar kontrast och variation. Varje hus har en stor trädäckad altan med plats för framtidens helgfrukostar och BBQ-fester. Bor du i ett av kvarterets 2-planshus har du dessutom en egen takterrass med bubbelpool. Lyxigare än så blir det knappast!

Inredning med wow-känsla.
Vi har inrett ditt nya hem med omsorg om både kvalitet och känsla. Köket bjuder på snygga bekvämligheter som integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt stänkskydd och bänkskiva i kvartskomposit. Badrummen har klätts med väggskivor utan skarvar, som ger en stilren och sober look. Svarta detaljer skapar kontrast och ger karaktär.

Din tomt, min tomt – vårt kvarter.
Grannsämja i all ära. Men ibland vill man vara ifred. Därför har vi träskärmar mellan din och grannens altan och gränsar av era trädgårdar med låga tujahäckar. Vill ni umgås kan ni förstås bara ta med en termos och några nybakta bullar och knacka på hos familjen intill. Eller varför inte bjuda in hela kvarteret på fika?

Här bor du med närheten till buss kommunikationer och promenadstråk. Med det korta avståndet till Huddinge centrum så har du ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, affärer, förskolor och skolor. I Huddinge centrum tar du enkelt pendeltåget in till city som tar 16 minuter.

Bostäderna har en planerad inflyttning Q4 2023-Q1 2024.
Försäljning sker enligt principen "först till kvarn till fast priser".

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakt

Petra Garpefors

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Petra Garpefors, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46705937774