Nyproduktion

Knipprotsvägen 11

Ljungaviken, Sölvesborgs kommun Se på karta

1 725 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2022
Förening
BRF Knipproten
Om föreningen
Avgift
3 309 kr/mån
Pris/m²
26 953 kr/m²
Antal besök
2 123
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Enbart 4 st 2:or kvar efter säljstarten! I populära Ljungaviken planeras nu för 12 prisvärda radhus i ett plan. Nya Brf Knipproten erbjuder ytsmarta och hemtrevliga radhus där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats.

Bostäderna karakteriseras av öppen planlösning mellan ett välplanerat kök i svensk design, matplats och ljust vardagsrum. Detta skapar fina ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Badrummet blir helkaklat och inrymmer egen tvättavdelning med extra vask.

Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop med olika inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

Varje bostad har två generösa uteplatser, en på entrésidan och en med utgång från vardagsrummet där du kan öppna upp mot baksidan som har uteplats i anslutning till den lättskötta trädgården i härligt solläge. Genom tillval kan du dessutom få ett inglasat uterum om du önskar!

Till samtliga bostäder hör ett externt förråd och parkeringsplatser till två bilar.

Välkommen hem till Brf Knipproten i Ljungaviken!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg

Kontakt

Nellie Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg
Mäklare Nellie Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg
+46704449114

Visningstider

 • 28
  okt
  Tor 28 okt kl. 16:30–17:30
  Anmälan krävs! I dessa tider är det viktigt att ni anmäler er samt meddelar hur många ni är som kommer i varje sällskap.
 • 4
  nov
  Tor 4 nov kl. 16:30–17:30
  Anmälan krävs! I dessa tider är det viktigt att ni anmäler er samt meddelar hur många ni är som kommer i varje sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.