Ringsjöhöjden Västra Tvärvägen 3

Ringsjöhöjden, Höör Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
546 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
12 790 kr/år
Antal besök
2 552
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkommen till Ringsjöhöjden Västra Tvärvägen 3 och detta charmiga kedjehus där det behövs lite renovering, men som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. Om du sätter värde på att bo tryggt och fritt från insyn kan den här bostaden vara något för dig.

Det första som möter dig i huset är en liten och funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett trevligt, mysigt och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis, fönster åt två håll och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett trevligt, funktionellt och lite äldre kök. Badrummet är litet men funktionellt med toalett, dusch och handfat.

Huset står på en lättskött, välskött och rogivande trädgårdstomt med välskött gräsmatta, uthus och en vacker häck som skyddar mot insyn. Dessutom har huset en altan med plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp.

På Ringsjöhöjden ligger dessa populära, fridfulla och trevliga kvarter. Badplats i Sätoftasjön ligger inom gångavstånd och Höörs centrum med all service ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på förskola, skola, busshållplats. Cykelväg till Höör. På Ringsjöhöjden Västra Tvärvägen 3 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 29
    sep
    Tis 29 sep kl. 18:00–18:45
    Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.