Nyproduktion

Abborrsvängen 1

Rosenberg, Tidaholms kommun Se på karta

1 620 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
85 m²
Biarea
44 m²
Byggår
2021
Avgift
3 507 kr/mån
Driftkostnad
17 256 kr/år
Pris/m²
19 059 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till ett smart planerat boende redo att flytta in i! Att köpa en bostadsrätt i Brf Rosenberg 1 innebär att du har ditt egna upplåtna parhus med altandäck, egen trädgård och vidbyggt garage/förråd. Bostadsrätten inrymmer en god standard med exempelvis genomgående träfanérgolv och tapetserade väggar. Uppvärmning sker via vattenburet system från en frånluftsvärmepump, detta är en mycket effektiv metod vilket håller nere driftkostnaderna.

Med Selma får du ett litet, mysigt och gediget hus fördelat på 85 m² på bottenvåningen och en inredningsbar övervåning som ger ytterligare 44 m² när det behövs. Köket i Selma är rejält tilltaget med utrymme både för god matlagning och att umgås i. Från köket har man också direkt tillgång till vardagsrummet, här finns plats för ett extra sovrum om man så önskar. Det stora sovrummet, badrum samt tvättstuga är placerat i husets andra ände. Selma är ett mindre hus med praktiska ytor. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv. På övervåningen, som du väljer om du vill inreda direkt eller först när behovet uppstår, är det bara fantasin som sätter gränserna. Vidbyggt finns ett förråd om 19,5 m² utrustat med garageport för att enkelt kunna köra in cyklar eller en motorcykel. Tomten kommer ha gräsmatta och grusgångar

I tillägg till priset tillkommer en kostnad om 74 395 kr för de tillval som är gjorda, detta innefattar bl.a. lådor i kök, vita spegelluckor, integrerade vitvaror i vitt samt spotlights i badrum och i flera fönstersmyg. Inflyttning kan ske per omgående eller enligt överenskommelse. Fram till 2023-05-18 betalas ingen månadsavgift till bostadsrättsföreningen, under denna tid bekostas månadsavgiften av Älvsbyhus.
Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Falköping

Kontakt

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429