Jägaregatan 52

Nöbbelöv, Lunds kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
82,3 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1976
Förening
BRF Jaktlaget
Om föreningen
Avgift
4 694 kr/mån
Driftkostnad
6 456 kr/år
Pris/m²
32 746 kr/m²
Antal besök
3 767
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till ett av de attraktiva gavelradhusen på Jägaregatan på Nöbbelöv! Ett boende med många kvalitéer så som soligt trädäck i väster, kök samt badrum från 2020 i stilrena materialval. Denna bostad erbjuder en trevlig planlösning med ett stort, nyrenoverat öppet kök vilket ger en rymlig känsla direkt man går in i bostaden. På entréplan finns de sociala ytorna samt en toalett. Vardagsrummet har utrymme för både soffdel samt matbord där ljuset flödar in genom ett generöst fönsterparti som vetter mot trädäcket. På ovanvåning finns idag två sovrum, en "halva" som kan inredas till ex. kontor eller walk-in-closet. Badrummet renoverades 2020 och förstorades då genom att även nyttja den fd. klädkammaren vilket skapar ett lyxigt badrum.

Radhuset är beläget på ett bilfritt, barnvänligt område med grönskande yttermiljöer och en lekplats endast ett stenkast bort på föreningens område. Intill finns stora parkområden och trevliga strövområden i vacker natur på Nöbbelövs mosse och runt Vallkärra. Inom ett par minuters gångväg finns två förskolor och Hubertusgården F-6. Gunnesbo tågstation nås med 5-7 minuters promenad och ger bra kommunikationer i kombination med hållplats för stadsbuss på området. På Nöbbelövs Torg finns bekvämligheter såsom Ica butik, pizzeria, frisör, vårdcentral och folktandvården.

Tänk gärna på att inte komma i för stora sällskap, 2 personer per bokning rekommenderas, på visningen med hänsyn av Covid-19 och allmänna rekommendationer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund

Kontakta mäklaren

Anna Andréasson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
Mäklare Anna Andréasson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund
0708-706546

Visningstider

  • 21
    sep
    Tis 21 sep kl. 16:45–17:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.