Ålabodstranden 91

Ålabodarna, Landskrona Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
53 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
273 m²
Driftkostnad
35 078 kr/år
Antal besök
11 937
Dagar på Hemnet
8

Från uteplatsen och övre plan i boningshuset njuter man av magnifik "vykortsutsikt" mot Öresund och Ven, svårslaget, oemotståndligt och vackert! Även bottenvåningen bjuder på utsiktsglimtar över sundet.
Fastighetens läge passar både er som söker sommarbostad och er som vill ha en vacker belägen året runt bostad, generationsboende eller bedriva verksamhet med uthyrning.
Runt husknuten når man strand och bad, promenadstigar, naturreservat, hamn, pittoresk miljö med historia och kultur. Natur och omgivningen är full av energi. Vem vet, här blir kanske en framtida arbetsplats för dig som är eller drömmer om att bli författare, tecknare, konstnär eller musiker. Köparen sätter sin egen prägel med modernisering och renovering.

Boningshusets består av två plan och förrådsdel i källaren. Bostaden är i behov av renovering och modernisering.
Från groventrén möter man en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Kaminen som pryder rummet fyller funktion under kalla dagar med värme och ger mysfaktor. Den lilla förrådsdelen i källaren har potential att i framtiden bli vinkällare och matförråd.
På bottenvåningen finns även entré från vägen och från hallen når man badrummet med klinkergolv och kakel från 2008. I vardagsrummet har man möjlighet att slå sig ner och blicka ut över sundet. På övre plan ligger det stora rymliga sovrummet, klädkammare och arbetshörna. Fönster med en magnifikt vacker utsikt! Här vill man tillbringa många timmar under årets alla dagar.

Fastighetens biarea består av gästhus.I bostaden finns kök, badrum, sovrum och en mindre social yta.Här kommer den kreativa husdrömmaren se alla dess möjligheter.Gästhuset är ii behov av renovering och modernisering.

Växthuset/ uterummet är i äldre skick men platsen är helt unik med vyn och utsikten. Här vill man tillbringa vår, höst och sommardagar från tidig morgon till sen kväll. Miljön är svårslagen!

Badplatserna är små och mysiga, det finns flera badbryggor. Från bryggorna kan man ta ett bad i sundet året om.
Den pittoreska och mysiga hamnen erbjuder hamnkontor, hamnkrog , hamnkiosk, båtplatser och gäst-båtplatser.
Här är charmigt, vacker och rofyllt!
På vintern är det populärt att hyra bastun och ta ett svalkande dopp för kropp och själ.
Utflyktsmål:
https://www.wallakrabygden.se
https://alabodarna.se
https://ilandskrona.se/besoka/

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Landskrona

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.