Höstvägen 104

Björkskatan, Luleå Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
3 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
114 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
39 335 kr/år
Tomträttsavgäld
13 215 kr/år

Välkommen till Höstvägen 104. Här presenterar vi stolt ett riktigt toppenobjekt med ett badrum extra delux! Här kan du njuta av härliga bad både i det rymliga bubbelbadkaret och i den mysiga bastun. Avsluta med en avkopplande stund på den inglasade balkongen!

Huset är mycket trevligt renoverat med smakfulla färgval och köksinredning från Schmidt. Öppen planlösningen mellan det ljusa köket och matplats/vardagsrum ger huset en öppen och luftig känsla. Vid behov av ytterligare ett sovrum kan det större sovrummet, med enkla medel, byggas om till två. Den rymliga, inglasade uteplatsen förlänger säsongen för utomhusmys!

Björkskatan har blandad bebyggelse av villor, radhus bostadsrätter och ett mindre antal hyreslägenheter. Området är populärt - speciellt bland barnfamiljer.
Cykel-och promenadstråk finns till Porsön och universitetet och in till Luleå Centrum. Goda kommunikationsmöjligheter via lokaltrafiken. I Björkskatans centrum finns bland annat pizzeria och livsmedelsaffär. Området har flera förskolor samt grundskolor för alla årskurser. I närheten finns Ormberget, perfekt för den tränings- och friluftsintresserade!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB