Strandnära resort i Marbella Cabopino

Cabopino Marbella, Costa del Sol, Spanien

163 500 euro
RadhusRadhus

Nyrenoverade lägenheter i ett 4-stjärnigt resort med 24 timmars personlig service - beläget bara 1400 m från Costa del Sols bästa strand Cabopino som ligger i ett naturskyddat område med härliga sanddyner och som har en marina med ett rikt restaurangliv. Ett utmärkt val för de som vill hyra ut under delar av året när man inte själv utnyttjar bostaden - möjlighet finns att ansluta sig till ett uthyrningsprogam genom bostadsområdets reception. Bostadsområdet har tillgång till service med matbutik inom 300 m samt restauranger på nära håll.

Bostaden är i 2 plan med ett vardagsrum som har direkt utgång mot den nedre terrassen som är delvis täckt – på detta plan har man tillgång till en modern och komplett utrustad öppen kökslösning samt gästtoalett. På övre plan finns ett ljust sovrum med ett stilfullt helkaklat badrum - härifrån har man access till en solig takterras där man kan njuta av uteplatsens alla möjligheter. Dessa moderna bostäder säljs komplett utrustade med möbler och har stilfulla och tåliga ljusa marmorgolv samt luftburen kyla/värmeanläggning.
Lägenheterna har 2 sovrum och kök kan utformas på olika sätt beronde på individuellt val - en del av dessa bostäder har även havsutsikt.

Bostadsområdet har ett rikt utbud av fritidsaktiviteter – trevliga poolområden med trädgårdar, inomhuspool med bubbelbad, bastu, gym samt restaurang och lokal för sociala sammankomster. Bostadsområdet har även tillgång till hälsovård på plats direkt i området.

För de golfintresserade finns ett enormt utbud av banor utmed kusten och närmast ligger fullängdsbanan Cabopino Golf inom 2 km avstånd. De mysiga gränderna vid gamla stan i Marbella centrum ligger på bara 12 km avstånd (10 min) och den berömda marinan Puerto Banus inom 22 km (15 min) med kustens bästa utbud av restauranger och nöjesliv.

Lägenheterna erbjuds i olika storlekar på terrasser med följande priser:

2-sovrum från 163 500 EUR, byggyta 69 m2, terrass från 32 till 79 m2

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
63 m²
Biarea
32 m²
Antal rum
3 rum
Byggår
1991

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

1 015
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 742 dagar sedan, den 14 februari 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips