Par/Rad/Kedjehus i Cala Vinyes, Mallorca

Cala Vinyes, Mallorca, Spanien

320 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Det här attraktiva radhuset med utsikt över de gemensamma trädgårdarna och den stora poolen är beläget i ett utmärkt bostadskomplex i Cala Vinyas på sydvästra Mallorca. Stranden ligger bara några steg bort och på 15 minuter med bil kommer man till Palma.

Huset är fördelat på två våningar och har 2 sovrum med en-suite badrum samt en gästtoalett. Det stora vardagsrummet med högt i tak öppnar ut mot en terrass och trädgården. Köket ger tillgång till en tvättstuga samt en terrass. Vidare finns det ytterligare en stor terrass som ligger helt avskilt på framsidan av huset.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, alarmsystem, satellit TV samt parkeringsmöjligheter. Insidan av fastigheten kan uppdateras och komplexet har även en gräsplan för fotboll eller basket.

Området och sevärdheter

Cala Vinyas i Calvia kommun är ett område på Mallorca som har vuxit och utvecklats under de senaste åren. I närheten finns golfbanor samt sport marinor såsom Puerto Portals och Port Adriano. Många utlänningar väljer att bosätta sig i området både för permanent boende men även semesterboende.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/742995-townhouse-cala-vinyas-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
105 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

129
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 206 dagar sedan, den 26 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips