Fin 1 plans bungalow vid poolen , Villamartin

Costa Blanca / Orihuela Costa, Spanien

140 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Solig 1-plans bungalow med takterrass belägen i Valincia området i Villamartin. Bra sydvästläge invid områdets pool. 2 sovrum / 1 badrum, dubbla uteplatser, öppen spis, nyrenoverad, allt i bästa skick.

Detta passar er som vill bo i ett eget hus som har både takterrass och uteplatser med tomt på båda sidor av huset.

Huset har dubbla uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, så du lätt kan komma ut och utnyttja din uteplats och tomt. Du kan också alltid finna en solsida och en skuggsida. Här kan ni grilla, sola och barnen kan leka fritt då tomten är inhägnad.

Här bor du bekvämt. Entréplan med vardagsrum och kök i öppen planlösning, öppen spis och utgång till stor terrass i söderläge. Kök med patio. På detta våningsplan finns två sovrum samt ett badrum med badkar. Utgång till uteplatsen på baksidan från det ena av sovrummen.

Från entrén finns en trappa upp till takterrassen som delvis har tak. Många har byggt in denna del till av takterrassen till ett inglasat uterum, gästrum eller sovrum 3 med eget badrum.

Takterrassen har gott om plats för att ställa upp bord och stolar för att kunna njuta av grillning och härliga middagar.

Huset ligger mycket bra i området, med soligt söderläge direkt framför områdets pool och gångavstånd till både Villamartins centrum och Los Dolses Centrum.

Det är ca 500 meter till Villamartin Plaza med restauranger och affärer. 500 meter till Villamartins golfbana. Nära till allt du behöver och samtidigt bor du ett mycket lugnt och trevsamt område!

Detta hus passar både bra för både dig som vill bo länger tider i Spanien, och dig som vill ha det mer som ett semesterboende. Dett hus är också väldigt attraktivt för dig som vill hyra ut huset när det inte används. Fräscht, fint poolområde, nära golf och restauranger.

Bilen ställs frtt på gatan framför huset. Huset säljs möblerat.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
65 m²
Biarea
50 m²
Antal rum
3 rum
Byggår
1990
Räkna på boendet

Statistik

121
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 101 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips