Par/Rad/Kedjehus i Gènova, Palma

Gènova, Palma, Spanien

790 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Det här spektakulära loftet är beläget i Genova, i utkanten av Palma. Fastigheten, som från början var en gammal verkstad, har omvandlats till ett imponerande loft med spartansk fasad, minimalistisk inredning och en stor takterrass med lite havsutsikt.

Det imponerande loftet i söderläge har 2 sovrum och 2 badrum. Från entren kommer man in i ett stort ljust rum med en kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. I mitten av rummet finns en öppen där det är upp till 6 m högt i tak. En öppen trappa leder upp till mezzaninvåningen med en stor mastersvit.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, centralvärme, tvåglasfönster, parkettgolv, platsbyggda garderober, tvättstuga, automatiseringssystem samt garage på grundvåningen.

Området och sevärdheter

Gènova är ett bostadsområde med hög prestige i Palma, som ligger oerhört nära centrum av staden. I närheten finns ett flertal stränder, köpcentrumet Porto Pi, golfbanan i Son Vida och i Bendinat samt marinor såsom Real Club de Nautico de Palma. Det är ett oerhört populärt och eftertraktad område att bo i.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/742716-loft-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
266 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

97
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 209 dagar sedan, den 26 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips