Vitsippsgatan 49

Havstenshult- Mullsjö, Mullsjö Karta & restider

2 295 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Istället för bostadsrätt? Är du ute efter ett smidigt och lättskött boende? Nu finns chansen att förvärva nyproduktion i form av 1-plans parhus i Mullsjö!

Bor du i en villa idag och är ute efter något mer lättskött boende? Då har villa JES just det att erbjuda! 1-plans parhus med en liten trädgårdstäppa.
Eftersom du köper friköpt parhus slipper du dessutom att betala en avgift till en bostadsrättsförening. Vill du dessutom få ett framtids säkrat boende med mycket låg energiförbrukning och därmed låga driftskostnader så är det här huset för dig.

Det är flera tomter som är till salu alla med närhet till natur, Mullsjön och Mullsjö centrum. På tomterna kommer den praktiska JES villan att byggas i parhusform. En perfekt liten villa för den mindre familjen, för juniorer, för ensamstående och för seniorer. Enplansvilla på ca 87 kvadrat med genomtänkt planlösning, till huset kommer det också byggas ett garage med tillhörande förråd. Vill du flytta in i ett nyckelfärdigt hem i Mullsjö? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Villa JES kostar nyckelfärdigt 2 295 000 kr. (Inkl schaktning och bygglovshandlingar). Eventuell bergsprängning/pålning samt bortforsling/utfyllning av massor ingår ej i åtagandet)

All information om material, tillval m.m. hittas under dokument. Tveka inte att kontakta mäklaren ifall du har några frågor.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
87,2 m²
Tomtarea
365 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
14 500 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vitsippsgatan 49 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 295 000 kr
Driftkostnad
14 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Statistik

1 192
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 153 dagar sedan, den 21 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips