Hemlingbyvägen 16C

Hemlingby, Gävle Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,5 m²
Byggår
1981
Förening
HSB BRF Hemlingby i Gävle
Om föreningen
Avgift
3 392 kr/mån
Driftkostnad
16 440 kr/år
Pris/m²
31 783 kr/m²

På populära och familjevänliga Hemlingbyvägen hittar vi detta radhus i ett plan med toppfräscha ytskikt och det kanske bästa läget i området!

Bekvämligheten och komforten här är svårslagen - slipp trappor och på bo på ett plan, garage i länga samt bredband ingår i månadsavgiften. Då läget är optimalt i området bor du endast ett tiotal meter ifrån lekpark, föreningens välutrustade gym, tvättstuga, samlingslokal och snickarbod.

Lugnt och gemytligt område som tilltalar såväl barnfamiljen som den som sålt villan eller helt enkelt vill bo i topprustad bostad med både naturen och centrum inom räckhåll.
Här finns möjlighet att fånga solens strålar hela dagen med fina uteplatser på både fram- och baksidan varav den sistnämnda rymmer såväl grill, sittgrupper och matgrupp och ger utsikt över grönskande allmänning och den lilla "sjön". Uteplatsen på framsidan är ombonad med grind, trall, grästäppa och markis. Mycket fina ytskikt med helkaklat badrum med tvättmaskin, stilrent kök från -18 med rostfria vitvaror, två sovrum mot baksidan och stort vardagsrum där du får plats med både soffan och matgruppen. Genomgående ljus och öppen känsla med smakfull färgsättning.

Upplev naturen på nära håll med gott om promenadstråk och skidspår samt skidbacke med lift. Utmärkta kommunikationer och närhet till stans bästa och största matvaruaffärer och all tänkbar service. Toppfint skick där det bara är att flytta in och trivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle