Idas gata 10

Hörby, Hörby Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Förening
BRF Optimalahem i Hörby
Om föreningen
Avgift
4 417 kr/mån
Driftkostnad
19 200 kr/år
Pris/m²
21 950 kr/m²

Prisvärda marklägenhetsparhus från Optimala hem. Enplans med egen trädgård och plats för bilen.
Bokade är 1, 3,4 , 5,6,8 10 och 12.
Det är nu du ska ha tid över, till det du verkligen vill göra. Resa, umgås, känna dig fri att njuta av den bästa perioden av ditt liv. För även om du trivs i ditt hus och gillar den stora trädgården så kräver det just det- tid. Optimala hem är bostadsrätter som passar det sätt du vill leva just nu. Bekymmerslöst, lite mindre och allt samlat på ett plan.
Optimala hem, det är som det låter.
Husen byggs i Bromölla, inomhus i modern fabrik med bra arbetsmiljö och minimalt svinn. Träkonstruktionen är faktiskt det mest miljövänliga och att föredra framför sten eller betong. De körs ut till tomten och där sätts de ihop av lokala duktiga hantverkare, in och utsida platsbyggs vilket ger en betydligt snyggare finish än om de kommer i färdiga moduler som sätts ihop. Kvaliten är toppklass det kan vi lova!
Ett Optimalt hem är alltid en god affär. Historiskt kan vi gång på gång rekordköpeskillingar när man av någon anledning säljer sitt Optimala hem. Vi har sett uppgångar på runt 20% i värde redan efter första året. Ett Optimalt hem som är välskött är alltid en god investering. Om du mot förmodan skulle vilja flytta vill säga, vi ser att det är sällan de kommer ut på marknaden i andra hand!
Att bo i en Optimala hem förening
Bostadsrättsformen är en suverän boendemodell. Man delar på ansvar och skötsel. Kan handla upp tjänster gemensamt och på så vis få ett smart, attraktivt och prisvärt boende. Man brukar framhålla mindre underhåll och det är ju faktiskt så att de första åren så är det helt bekymmersfritt, eventuella brister ”fångas upp” på 2 års besiktningen och åtgärdas. Uterum, markiser, städning, ja det finns många saker man kan köpa in gemensamt och därigenom få riktigt bra priser! Våra föreningar är alltid mellan 10 – 16 hus, vi vet att det är det Optimala antalet delägare i en BRF. Enkla beslut och många gånger ser vi att man faktiskt får nya livskamrater i föreningen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mellanskåne

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 27
    apr
    Tis 27 apr kl. 16:00–17:30
    Visning av visningshus i Munka Ljungby, Sofierogatan 25
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.