Notgränd 60

Järfälla Viksjö, Järfälla kommun Se på karta

3 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
214 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
23 800 kr/år
Antal besök
5 411
Dagar på Hemnet
19

Mitt i idyllen - enplan och välplanerat hus med helt insynsskyddad baksida på skönt solläge. Här får du det perfekta huset för dig som önskar välbalans mellan yta och skötsel. Här är det privat med en atriumliknande arkitektur där huskroppen sluter sig bort från omvärlden och skapar en privat oas. Samtidigt har du ett genomgående skönt ljusflöde längs med alla rum. Det är en perfekt presentation av ett hus för det mindre hushållet som önskar huslivet lika mycket som lata dagar i trädgården utan att fylla dagarna med massa husbestyr.

Köket erbjuder dig gott om förvaring och arbetsyta med en granitbänk som ger både funktion och estetik. Sitt vid köksbordet och njut av fågelkvitter utanför medan morgonsolen strålar in. Härliga sommardagar kan du njuta på den egna verandan på husets framsida, utsikten skapar lugn bland grönskan och träd.

Vardagsrummet är rymligt och välkomnar till trevliga sammankomster, fönsterna vetter mot baksidan och sammanlänkar fint inne med ute. Sovrummen är generösa och ger plats för mer än bara säng och förvaring, möblera upp och inred efter önskemål. Är förvaring en hjärtefråga har du verkligen hittat rätt. Förutom gott om utrymme inne bostaden, i forma av bland annat en garderobsvägg med skjutdörrar och en klädkammare har du ett gediget förråd precis utanför groventrén. Tvättstugan är praktisk och badrummet bredvid går i stilren design med vita plattor på vägg som bryter av mot det mörka klinkergolvet.

Suktar du efter en skön exteriör kan du lugnas av att du får en lummig och odlingsbar baksida med plats för spralliga ben. Ta fram solstolen och fyll på D-vitaminbehållet eller tänd grillen och bjud över på middag ute i den härliga trädgården - möjligheterna är många!

Kontakta mäklare Paola för mer information.

OMRÅDE
Du bor precis i angränsning till lekpark och grönområde. Från huset är det inte heller långt till både förskola och grundskola som ligger en kort promenad bort. Viksjö är ett populärt område med närhet till grönområden med vackra promenadstråk, motionsområden och naturreservat. I närområdet finns även Mälarens badstränder och båthamnar. För den aktive erbjuder kommunen en mängd aktiviteter såsom is-, sim- och tennishallar, skidbacke, fotbollsplaner, träningslokaler och Viksjö golfbana med 18 + 9 hål. I Viksjö finns all tänkbar service med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag.

I området finns restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik och en mataffär som vunnit pris fler gånger. Större utbud erbjuds i Jakobsbergs inomhusgalleria med flertalet klädbutiker, caféer, restauranger, bankkontor och biograf. Det tar inte heller lång tid, cirka 5 minuter med bil, att ta sig till Barkarby Handelsplats som är Sveriges största outlet! I närheten av huset finns även flertalet skolor och förskolor, mer information finns på www.jarfalla.se. Kommunikationerna är goda med bussar som förbinder till både Barkarbys och Jakobsbergs pendeltågsstation med en resa på drygt 15-20 min till Stockholms Central.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.