Århusgatan 30

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 490 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Tomtarea
96 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
43 224 kr/år

- Friköpt
- Totalrenoverat 2018
- Låga driftkostnader
- Juridisk person accepteras

- Välkomna till detta renoverade parhus med altan i soligt och insynsskyddat västerläge mot skogsdunge. Renoverat kök och badrum från 2018 med hög modern standard. Genomgående bredspacklade och vitmålade väggar och trägolv från 2018. Renoverad och nymålad fasad från 2022 samt välskött exteriör. Nytt FTX-ventilationssystem från 2022. Besiktningsprotokoll finns under stycken Viktiga Dokument & Länkar.

Samfällighetsavgiften är 2702 kr/månad. I detta ingår garageplats, värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, snöröjning, förråd, tvättstugor, underhåll av gemensamma ytor och lokaler. Huset och samfälligheten är anslutet till fjärrvärmenätet som distribuerar värmen på ett smidigt sätt utan någon egen värmepanna att behöva hålla koll på.

Århusgatan gränsar till Järvafältets naturreservat samtidigt som du har 30 minuter från dörr till T-Centralen. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. Här finns även kolonilotter och idrottsplatser på nära håll samt ett helt nytt utomhusbad som öppnade år 2020. Nära till Kista Galleria med ett stort urval av butiker och restauranger samt kommunikationer. Det tar 5 minuter att gå till Kista Galleria med tunnelbana till City (Blå linje). Altan i öster är i direkt anslutning till naturreservatet/Järvafältet. Utmärkt läge för den som har barn och/eller hund.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22