Själlandsgatan 129

Kista, Stockholms kommun Se på karta

4 600 000 kr

3 995 000 kr +15 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Tomtarea
272 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
37 600 kr/år

Ring mäklaren Gabriella Gerges på 070938380 för att boka privatvisning. Privatvisning bokas endast vid uppvisade av lånelöfte.

-Möjligt att bygga om till en 4:a genom att inreda vindsvåningen!

I ett hörnläge precis invid Järva fältet på Själlandsgatans populära och barnvänliga kvarter erbjuds nu tillfälle att förvärva ett unikt och FRIKÖPT enplanshus med eleganta och moderna renoveringar. Här presenteras tilltalande 71 kvadratmeter, med en uteplats för den stora familjen, där balansen mellan funktionalitet och estetik är i fokus. På själlandsgatan 129 samsas den stilrena designen med allt igenom de moderna och exklusiva materialvalen.

Detta fantastiska hus har stora sociala ytor med kök och sällskapsrum i en trivsam halvt öppen planlösning som har ett fantastiskt ljusflöde genom de stora nyrenoverade fönsterna. Härifrån nås även uteplatsen med eftermiddagssolen och platsbyggda grillplatsen med sittplats, växthuset med säkerhetsglas och inbyggda möbler.

Vidare har huset två sovrum med privat karaktär, badrum med specialbyggd plats för tvättmaskin samt torktumlare. Gott om förvaringsplats i byggda klädskåp på entréplan samt vindsvåningen ovanför. Detta skapar tillsammans en bekväm och harmonisk helhet för alla i familjen. Här finns även möjlighet att inreda vindsvåningen och göra ett extra sovrum.

Stor friköpt tomt med gavelläge och gräsmatta samt altan. Som boende på eftertraktade Själlandsgatan precis vid Järva fältet bor du mitt i en natur idyll med mysiga promenadstråk alldeles inpå knuten och endast ett stenkast från kommunikationer som tar dig in till City på ca 19 min. På kort avstånd nås även förskolor och skolor samt busshållplats. Garageplats samt flertalet externa förråd tillhör bostaden!

Varmt välkommen till Själlandsgatan 129 - ett hem med känsla för exklusivitet, spännande lösningar och påkostade detaljer! Missa inte!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kista

Kontakta mäklaren

Gabriella Gerges

Fastighetsbyrån Kista
Mäklare Gabriella Gerges, Fastighetsbyrån Kista
070-938 38 80
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas