Majorsgatan 23

Lulsundet, Luleå Se på karta

2 895 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
361 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
28 494 kr/år

På mycket attraktiva Lulsundet väntar detta fina och välrenoverade radhus på ny familj. Majorsgatan 23 är ett perfekt boende för familjen som letar efter ett lättskött boende med trevliga umgängesytor i ett barnvänligt med samtidigt stadsnära område. Trevligt kök med utrymme för matplats och utgång till en altan med morgonsol via entrén, rymligt badrum med badkar, stort förråd med flertalet garderober samt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns ett väl tilltaget rum som i dag används som både matsal och vardagsrum, här finns möjlighet att uppföra ett till sovrum om behovet för det finns. Ett härligt rum med generöst ljusinsläpp via fönster åt två väderstreck. En trappa ned finns en mindre hall med utgång till ytterligare en altan med insynsskyddat läge tack vare att den vetter mot en lummig allmänning. Här finns det även två sovrum i bra storlekar.

För bekvämlighetens skull finns ett vidbyggt varmgarage, fjärrvärme och fiber. Barnvänlig mindre trädgårdstomt som är friköpt med härlig gräsmatta, buskar och rabatter.

Lulsundet är ett väldigt omtyckt och barnvänligt område som endast ligger ca 3 km från centrum. På bekvämt avstånd finns Lulsundsbadet med fin sandstrand och Ormbergets fritidsanläggning. En kortare cykel-eller biltur tar dig till Björkskatan där det finns både restaurang, sporthall, vårdcentral och matbutik. I Närheten finns även förskola och skola.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå