Nyproduktion

Lövsångarvägen 11B lgh 103

Margretelund - Tråsättra, Österåker Se på karta

3 498 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Avgift
4 961 kr/mån
Pris/m²
33 314 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Brf Bofinken och dessa 26 bostadsrättsparhus i populära Valsjöskogen. Här blir du inte bara granne med skogen utan du investerar även i ett väldigt attraktivt område som kommer att blomstra med åren.

Majoriteten av alla parhus i Brf Bofinken har carport och plats för ytterligare en P-plats, utöver den rymliga uppfarten till huset har man även en stor platt tomt som är inhägnad av buskage.

Väl på insidan är det ljust och fräscht. Med vitmålade väggar och tak i kombination med det snygga ekparkettgolvet får vi en magisk kontrast som är oerhört vacker. Köket är ett HTH-kök utformat med mjukstängande lådor, källsortering samt besticklådor. Mörkgrå bänkskiva med rostfri underlimmad diskho med avställningsyta. Vitvaror ifrån Siemens och spotlights under väggskåp gör att köket känns oerhört exklusivt. Badrummen har Svedbergsinredning med handfat, spegelskåp med belysning samt vitvaror ifrån Siemens.

SÄLJSTARTSPRIS
I Valsjöskogen har vi säljstartspris. För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Välkommen att göra ditt livs affär tillsammans med oss & Obos Kärnhem.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åkersberga