Nyproduktion

Vitsippsgatan 53

Mullsjö kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
365 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Nyproducerade parhus i Havstenshult, Mullsjö!

Sista möjligheten att köpa en helt nyproducerad enplansvilla (del i parhus) innan prishöjningen med inflyttning under 2022. Sammanlagt kommer det att uppföras fem parhus i ett plan med garage samt trädgård på fram- och baksida.

Planritningen är öppen och utformad för ett bekvämt boende för både yngre och äldre familj. Genomgående vattenburen golvvärme ger komfortabel värme i samtliga rum. Boytan om 87 kvadratmeter inkluderar luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum, stilrent kök, badrum med tvättsektion (tvättmaskin, torktumlare) samt gäst-WC.

Från vardagsrummet nås trädgården via ett inglasat uterum om ca 15 kvadratmeter. Köket levereras av HTH och även där finns möjligheten att göra tillval.
Fastigheten levereras med en färdiganlagd trädgård vilket innebär gräsmatta och asfalterad uppfart med plats för bil. Trädgården på baksidan vetter mot väst - eftermiddag/kvällssol.

Lättskötta parhus med låg boendekostnad. Ett externt förråd om 8 kvadratmeter medföljer huset samt garage om 19 kvadratmeter.

Havstenshult är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, badhus och motionsspår. Grönskande natur intill husen samt gång- och cykelavstånd till centrala Mullsjö och dess utbud.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakt

Johan Agnesund

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Johan Agnesund, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46726669417
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2021