Nyproduktion

Movägen 24-26 A-D

Nybogård, Älvkarleby Se på karta

1 585 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92,1 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
5 400 kr/mån
Pris/m²
17 210 kr/m²
Nyproduktion

Bostadsrättsradhus på Nybogård, Älvkarleby!
Bygglovet är klart och de kommer inom kort att börja byggas (prel. september 2020). Det kommer byggas 8 st lägenheter i radhusform, fördelat på 3 rum och kök och loft. Detta boende är extremt lättskött och passar antagligen dig som vill ha ett boende i markplan, kunna njuta av solen på altan, känna gräset mellan tårna samt ha möjlighet till odling och rabatter. Nyproducerat gör att du slipper kostsamma och tidsödande renoveringar och får ett boende med låga driftkostnader. Gavellägenheterna kostar 1 685 000kr. Vi reserverar oss för prisändringar både från kommunen, gällande anslutningsavgifter, entreprenad och materialsats. Planritning kan innehålla tillval.

Gröna Kvadrat kallar vi våra mycket yteffektiva lägenheter med "smartliving". Mer om dem kan ni läsa i broschyren under dokument! Nedan finner ni också en länk till tillvalssidan där man närmare kan se hur man kan få till radhuset!

https://wisibel.com/c/reformhus/brfgronakvadrat

På baksidan finner ni en altan i trä. Din alldeles egna gräsmatta och även ytor för odling. Altanen har bästa söderläge. Till varje lägenhet finns parkeringsplats samt förråd. Det blir 4 st lägenheter per tomt. Vi har valt den moderna och populära ladustilen. Stående träpanel i slamfärger med olika kulörer per länga. Fönster med aluminiumklädd utsida, tryckimpregnerad altan, grått panntak. Allt för ett klassiskt utseende och enkelt underhåll. Bifogade bilder är exempel på hur den slutgiltiga produkten kan se ut. Sannolikt blir det vissa justeringar. Bilder och ritningar kan innehålla vissa tillval men inte alla. Prisbild presenteras inom kort.

Radhusområdet kommer ligga i det populära området Nybogård, Älvkarleby, Norduppland. Närmare bestämt på Movägen 24 och 26.
I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm. Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Vid intresse, boka ett möte och reservera en enhet! Vissa är bokade/reserverade. Kontakta ansvarig mäklare för aktuell status!

Mer info finns även på www.hemaby.se.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Gävle