Movägen 24C

Nybogård, Älvkarleby Se på karta

1 585 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
92,1 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
5 400 kr/mån
Pris/m²
17 210 kr/m²

Det sista bostadsrättsradhuset på Nybogård, i Älvkarleby! Väl planerat om 92,1 kvm inkl. loft, fördelat på 3 rum och kök. Detta boende är extremt lättskött och passar antagligen dig som vill ha ett boende i markplan, kunna njuta av solen på altan, känna gräset mellan tårna samt ha möjlighet till odling och rabatter. Nyproducerat gör att du slipper kostsamma och tidsödande renoveringar och får ett boende med låga driftkostnader.

Det interiöra erbjuder otroligt ljusa och smarta ytor med häftigt allrum där kök och vardagsrum är i öppen planlösning, högt i tak, utgång till altan och loft! Mer information om materialval etc. finns under dokument och den broschyr som finns där! Planritning kan innehålla tillval.

På baksidan finner ni en altan i trä. Din alldeles egna gräsmatta och även ytor för odling. Altanen har bästa söderläge. Till varje lägenhet finns två parkeringsplatser, samt förråd. Husen kommer ha en modern och populära ladustil med stående träpanel i slamfärger med olika kulörer per länga. Fönster med aluminiumklädd utsida, tryckimpregnerad altan, grått panntak. Allt för ett klassiskt utseende och enkelt underhåll. Sannolikt kan det bli det vissa justeringar.

Byggherren har gjort en del tillval som behöver göras, se bilaga under dokument, en del kan eventuellt ändras beroende på tidsplan. Kontakta ansvarig mäklare för aktuell information. Vissa tillval kommer behövas väljas senast innan jul, och vissa senast någon vecka in i nästa år. Annars kommer byggherren bli tvungen att göra tillvalen. Tillvalen kommer betalas av köparen. För mer info om de tillval som finns, se den andra annonsen som innehåller länk med tillvalslista.

Vissa tillval är nu gjorda och en summa på 82 650 kr kommer att läggas på köparen (utöver köpeskillingen på 1 585 000 kr), se bilaga under dokument.
TIllvallslänk: https://wisibel.com/c/reformhus/brfgronakvadrat

Radhusområdet kommer ligga i det populära området Nybogård, Älvkarleby, Norduppland. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm.
Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle