Myggdansvägen 5C

Olsbacka, Gävle kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,8 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1958
Förening
BRF Sörby
Om föreningen
Energiklass
G
Avgift
4 408 kr/mån
Pris/m²
31 341 kr/m²

Varmt välkomna till detta mycket trevliga radhus om ca 83 kvm lugnt beläget i omtyckta Olsbacka.
Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket trevliga köket som erbjuder goda arbetsytor och plats för matgrupp.
Vidare från köket kommer du till sovrummet med bra förvaringsutrymmen. Från sovrummet tar dig ut till radhusets fantastiska baksida mot allmänningen. Du kommer ut till den inglasade altanen som i sin tur leder dig ut till den fantastiska trallen där du har sol större delen av dagen och kvällen. Intill sovrummet har du badrummet som är utrustat med badkar och tvättmaskin.
Plan två erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum och en klädkammare/kontor med trapp upp till vinden.

Sammanfattningsvis har du ett mycket trevligt radhus med en fantastisk fram- och baksida med sol från morgon till kväll beläget i mycket omtyckta Olsbacka.

Stabil förening med god ekonomi i trivsamt område här finns möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt och föreningen har även två st laddplatser till dig med elbil. Föreningen ligger i det populära området Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Skola, förskola, lekplatser, matbutiker och annat som behövs i vardagen. Endast ca 2 km till centrala Gävle och allt det har att erbjuda!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Mauricio Figueroa

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Mauricio Figueroa, SkandiaMäklarna Gävle
0709157968