Fräscht radhus med takterrass, Cabo Roig

Orihuela Costa / Costa Blanca, Spanien

139 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Fräscht radhus med dubbla uteplatser, balkong och takterrass. Direkt access till poolen, 2 sovrum, 1 badrum och 1 toalett. Söderläge. 25 meter till poolen, 2 km till havet.

Huset är byggt i 2 plan med dubbla uteplatser, en på framsidan i söderläge och en uteplats på baksidan, med direkt ingång till poolområdet. Detta betyder att ni alltid kan hitta en skuggsida och en sol sida. Bilen kan ni parkera på den lunga återvändsgatan precis framför huset.

På entréplanet finns ett vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp, ett modernt kök med utgång till uteplatsen samt en toalett.

En trappa upp finns de bägge sovrummen samt badrummet. Bägge sovrummen har platsbyggda garderober och det ena har fönster med utsikt mot poolområdet och det andra har utgång till balkong i sydvästläge. Soligt läge. Från balkongen finns trappan upp till takterrassen. Här skiner solen hela dagen. Gott om plats för både solstolar och matgrupp med parasoll.

Huset sälj möblerat

Från huset är det ca 700 meters gångavstånd till nya köpcentrumet Zenia Boulevard, ca 1 km till de närliggande golfbanorna Campoamor, Las Ramblas och Villamartin.

Till havet vid Dehesa de Campoamore är det ca 2 km, 5 min med bilen. Om ni ska ut och äta eller handla är det ca 400 meter till närmsta köpcentrumet.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
109 m²
Antal rum
3 rum
Byggår
2007
Räkna på boendet

Statistik

226
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 134 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips