Par/Rad/Kedjehus i Polop / Costa Blanca

Polop / Costa Blanca, Spanien

157 500 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Detta är en fantastisk fastighet belägen ca 8 km från stranden i Albir, omgiven av natur och med en sydligt läge som garanterar solen hela dagen lång.
Dess konstruktion är av modernt snitt och de material som har använts är av hög kvalitet. Bostaden är utrustad med luftkonditionering och kommer att säljas fullt möblerade. Framför huset finns en privat parkeringsplats, men du kan också parkera framför ingången till den privata trädgården.
Urbaniseringen erbjuder sina medlemmar fantastiska grönområden med en gemensam pool.
Vi går in i huset genom en liten altan in i ett rymligt vardagsrum.Till vänster finns köket med tvättstuga. På denna våning finns också en toalett. På baksidan kommer vi ut till en bakgård där du kan nå den gemensamma poolen. På första plan finner vi två sovrum med egna badrum. Det stora sovrummet har en öppen terrass med utsikt mot grönområden och berg. Det andra sovrummet har en liten balkong med utsikt över de gemensamma utrymmena och bergen i Leon Dormido. På andra plan finns en takterrass med 360 graders utsikt.
Fastighetsbyrån är medlem i AIPP och uppfyller yrkesutövningen och säkerhet för konsumenter i försäljning och marknadsföring av utomeuropeiska egendom.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Tomtarea
140 m² tomt
Antal rum
3 rum
Byggår
2008
Räkna på boendet

Statistik

126
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 175 dagar sedan, den 31 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips