Par/Rad/Kedjehus i Santa Ponsa, Mallorca

Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

260 000 euro

285 000 euro -9%

RadhusRadhus

Den här attraktiva takvåningen är belägen i ett lugnt bostadskomplex med trädgård nära havet i Nova Santa Ponsa på sydvästra Mallorca. Yacht hamnen i Santa Ponsa ligger bara några steg bort och i närheten ligger en 24 timmar vårdcentral, skolor samt mer än åtta apotek. På några minuter med bil kommer man till en stor sandstrand samt ett flertal restauranger, barer och butiker i byns centrum.

Huset i sydvästläge har 2 sovrum och 2 badrum, inklusive en master svit med tillgång till en terrass. Även det stora vardagsrummet med matplats och öppen spis ger tillgång till en terrass. Det separata köket kan öppnas upp mot vardagsrummet. I den härliga trädgården finns det möjlighet att bygga en pool och under vardagsrummet finns en tom yta som kan byggas om till ytterligare ett rum.

Ytterligare funktioner är varm och kall luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, keramiska golvplattor, tvättstuga, förråd samt 2 parkeringsplatser.

Området och sevärdheter

Den nya hamnen i Port Adriano och golfklubben i Santa Ponsa ligger bara 2,5 km från Nova Santa Ponsa. Santa Ponsa, som tillhör Calvia kommun, är välkänt för dess breda sandstränder, butiker, internationella restauranger och skolor samt cafeer. Det är ett utmärkt område att bo i oavsett om man söker semesterbostad eller ett permanent boende. Centrala Palma ligger omkring 15 minuter bort och flygplatsen kommer man till på 25 minuter.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/742897-townhouse-nova-santa-ponsa-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum

Statistik

307
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 271 dagar sedan, den 27 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips