Kommande

Älgpasset 16B

Sätra, Gävle kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Förening
BRF Grävlingen
Om föreningen
Avgift
5 050 kr/mån
Pris/m²
17 151 kr/m²
Kommande

Fint och trivsamt radhus i två plan med delvis inredd källare, altan med kvällssol och garage i länga.

Det första du möts av när du stiger in i radhuset är en stor hall med möjlighet till möblering. Vidare finns ett sovrum med garderober, kök och gästtoalett. Köket renoverades 2010 av dåvarande ägare. Gott om förvaringsmöjligheter samt köksö med arbetsyta/barbord. Diskmaskin, spis, frys och kylar i köket, en mindre kyl samt två kyllådor, som ger god överblick av innehåll. Utgång till altan och trädgård från köket. En trappa upp till övervåningen finner du en hall, som leder till badrum med badkar, sovrum och vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt och går att dela av i olika sektioner. I anslutning till vardagsrum finns balkong. Källaren har en inredd gillestuga som idag används som sovrum med klädkammare i anslutning. Rymlig tvättstuga med tvättmaskin från 2019 och något äldre torktumlare. Mycket yta för förvaring. Finns även utrymme för förvaring under trappa och i anslutande del av källaren. Idag används del av källare som datorrum.

Altan med stenplattor som under våren kommer nivåjusteras och läggas ny fog. Lättskött trädgård med staket, del av trädgård planerad med blommor och bär. Finns gula hallon, röda och vita jordgubbar blandat med blommor i rabatter. Väl uppvuxna buskar mellan trädgårdarna till grannar på vardera sida.

Allt detta i en välskött förening med gemensamma grönområden! För mer info om föreningen besök hemsidan http://brfgravlingen.se

Välkommen att ta kontakt vi intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Jonas Haglund

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Jonas Haglund, SkandiaMäklarna Gävle
070-6940058

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.