Backstugevägen 36

Smedstorp, Kumla kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
475 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
30 492 kr/år

Välkommen till Backstugevägen 36 och detta fina lilla parhus om 3 rum och kök, i ett plan fördelat på 77 kvm, i omtyckta och barnvänliga Smedstorp. Här bor du billigt och bekymmersfritt i ett lättskött hus, med äganderätt, du betalar alltså ingen avgift till någon förening, och som dessutom värms upp av billig fjärrvärme.
Ljuvlig insynsskyddad trädgård med vackra perennrabatter omgiven av en grönskande häck. Lugnt och bra läge intill allmänning i ytterkanten av området.
En plattsatt entré välkomnar er vidare in i hallen. Trivsamt vardagsrum, ljust kök i vitt, badrum och två bra sovrum med garderober. Det härliga uterummet är inglasat och nås från vardagsrummet.
Bilen har bra plats i carporten och invid denna finns ett rymligt förråd som är isolerat och nyligen inrett till ett rum, perfekt för hemmakontoret.
I det mysiga området finns flera lekparker, grönområden med fotbollsplan på sommaren och skridskobana på vintern, cykelbana till Skogstorps skolan F-9. Finns även flera närliggande förskolor, och matbutik.

Närhet till motorvägen - perfekt och enkelt att pendla till Örebro eller Hallsberg.
I Kumla centrum finns buss och tågstation, matbutik samt affärer. Kumla Sjöpark erbjuder fina promenadstråk i vacker miljö samt Djupadalsbadet för bad både inomhus och utomhus.
Strax utanför Kumla finns även Kvarntorpshögen med skid- och pulkabacke, trappan och utegym för er som vill träna samt även MTB-banor och golfbana.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Kajsa Hultman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Kajsa Hultman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0709-102609