Kommande

Norra Belltorpsvägen 4E

Södra Lindhult, Örebro kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2015
Förening
BRF Vännerna
Om föreningen
Avgift
4 034 kr/mån
Driftkostnad
12 674 kr/år
Pris/m²
30 625 kr/m²
Kommande

Välkommen till Norra Belltorpsvägen 4E! Ett välplanerat radhus fördelat på två plan med balkong och en fantastisk altandäck mot föreningens öppna grönytor. Här avnjuts ljumma sommarkvällar med vänner och familj. Boendet fördelar sig på 3 RoK och erbjuder ett entréplan med sociala ytor i öppen planlösning och badrum med badkar. Golvvärme i hela entréplanet. I övre plan återfinns två sovrum varav det ena med balkong och det andra med klädkammare. Det mindre sovrummet kan med fördel användas som barnrum/gästrum med smart inbyggd säng kan fällas in eller ut beroende på behov. Badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare i anslutning till sovrummen. Ett yteffektivt boende med rymliga rum och fint ljusinsläpp. Mycket bra förvaringsmöjligheter i förråd om cirka 7 kvadratmeter samt på vind. Möjlighet finns att hyra ytterligare parkeringsplats i föreningen för 100 kr/mån.

Södra Lindhult är ett mysigt radhus/villaområde blandat med flerbostadshus som gränsar mot skog och öppna fält. Omkringliggande bebyggelse norrut utgörs till största del av friliggande villor i stadsdelen Adolfsberg. Cykelavstånd till stan samt närhet till stadsbusslinjer 4 och 1. Här är närhet till flera lekparker, livsmedelsbutiker, Adolfsbergs vårdcentral, förskolor, skolor och Mariebergs köpcentrum. För den som pendlar går det snabbt och enkelt att ta sig till E20 vilket erbjuder goda kommunikationsmöjligheter.

Det här är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta Karl-Albin Larsson för mer information och för att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karl-Albin Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karl-Albin Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 57 06

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.