Junovägen 10 F

Solbacka, Norrtälje Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Biarea
4 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Solbacka Blomsteräng
Om föreningen
Avgift
3 240 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
31 690 kr/m²

Här finns ett funktionellt och smakfullt boende med trädäckad uteplats i söder om ca 40 kvm och lite gräsytor på fram och baksida.
Ett danskdesignat bostadsrättsradhus i ett plan med trivsamma och ljusa sociala utrymmen, rymligt duschrum med uppgraderad tvättmaskin och torktumlare och två sovrum.
Öppen planlösning med generös takhöjd och modernt inrett med ljusa parkettgolv i ask, målade väggar och ljus köksinredning. Mot uteplatsen är det stora fönster med helglasad altandörr för maximalt ljusinsläpp. Fiber finns indraget.
Du får plats med en bil utanför och i samband med ytterdörren, som är i frostat glas, så finns ett kallförråd med eluttag samt ett mindre trädäck. På framsidan finns två gräsytor att använda för eget bruk, du kan tex plantera blommor eller odla lite.
Tillträde runt 1 november.
Nya Solbacka är ett familjärt område nära natur, motion och havet. I närområdet finns busshållplats och förskolor ca 400 m till dem, även grundskola kan nås utan att behöva gå över en större väg, Grindskolan ca 800 m dit.
Till Norrtälje centrum och pendlarbussar till Stockholm, Uppsala mm är det ca 2.5 km.
Till Stockholm ca 7 mil.
Du kan enkelt ta dig till Norrtäljes stadskärna till fots på ca 20 minuter, en del av promenaden kan gås efter vattnet, eller med cykel på ca 10 minuter.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrtälje