Holmbodavägen 83

Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun Se på karta

3 600 000 kr

3 150 000 kr +14 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
221 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
18 000 kr/år

Mycket trevligt och friköpt gavelradhus som har ett riktigt fint läge i området. Sol större delen av dagen ute på trädäcket och parkeringsplats utanför dörren. Ljus och öppen planlösning med fönster i tre väderstreck. Uteplats med soligt läge ända till kvällen gränsande mot allmänning. (OBS Bubbelpoolen på uteplatsen ingår ej i köpet)

I Rotebro finns flera skolor årsk 1-9 och flera förskolor. I Sollentuna i övrigt finns ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor. Det finns även flera grundsärskolor samt gymnasiesärskola i Sollentuna.

På nära håll finns härlig natur, golfbanor, joggingspår, skidspår, ridstall/ridskola och härliga strövområden. Närliggande Norrvikssjön erbjuder plogad skridskobana vintertid och bad sommartid. I Sollentuna finns allt för den aktive! Här finns bl.a. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall.

Busshållplats (linje 520) finns invid bostadsområdet. Till pendeltåg Rotebro Station är det endast 10-15 min promenad (ca 25 min till Stockholms City/Central). Vid Rotebro Station finns ett flertal busslinjer, både lokala och till kranskommunerna. Äker du bil är du på några minuter ute på E4an, till Arlanda flygterminaler tar det endast 15-20 min, till Stockholm Norrtll ca 20 min.

Bostaden tillhör samfälligheten Rånocken som består av 55 hushåll samt 1 föreningslokal. Alla medlemmar är välkomna att hyra lokalen. Kostnaden ligger på 300 kronor/tillfälle. Lokalen har två rum. Ett med bord och stolar och en lounge-del med soffa. Lokalen är rymlig och fräsch och innehar toalett, kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och plats för ca 50 personer.

Till samfälligheten betalar man en avgift om 900 kr/månaden.
Läs gärna mer på samfällighetens hemsida
http://ranocken.com

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Amanda Kujanpää

Notar
Mäklare Amanda Kujanpää, Notar
073-519 04 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021