Kommande

Ryttmästarvägen 5

Sundbyberg, Sundbybergs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
94 m²
Byggår
2011
Kommande

Nu finns möjligheten att förverkliga radhusdrömmen och flytta in i ett av Sundbybergs mest intressanta områden.
Friköpt radhus utan avgift, unikt renoverat till hög standard, platsbyggt och påkostade materialval. Uteplats och trädgård i perfekt sydvästläge!

Här är det uppenbart att välrenonommerade byggherren Folkhem lade ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och familjeanpassade lösningar.

Hallen i detta friköpta radhus välkomnar er med en luftig känsla tack vare den generösa takhöjden, fin ekparkett och ljusa väggar. Dessa attribut följer sedan med er när ni fortsätter in i den halvöppna planlösningen mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet. Stora fönsterpartier visar vägen ut till den trädäckade altanen som är perfekt för många sköna middagar i kvällssolen. Altanen har utsikt över gräsmattan och den bakomliggande skogen. Att hemmets insynsskyddade baksida ligger i sydväst läge är pricken över i:et – sol från lunch till kväll!

Självklart finns två (!) rymliga badrum, ett på varje plan, som är sparsmakat eleganta och innehar tvättmöjligheter samt dusch och badkar. Den platsbyggda ektrappan leder er upp till övervåningen där husesynen avslutas. Här finns även hemmets två sovrum, med möjlighet att inför tillträdet till en låg kostnad välja att skapa tre sovrum tack vare smart planerad planlösning (se alternativ planlösning).

Beläget i ett eget område där barnfamiljer och äldre par trivs bland grönskande skogspartier och samtidigt bekvämt gångavstånd till tunnelbanan som tar er in till city på en kvart.
Läget tilltalar de flesta då man på Ryttmästarvägen kan smita undan som i en egen radhus-oas, samtidigt som man har Sundbybergs fantastiska utbud inom nära räckhåll.
Det är ingen slump att Sundbyberg år efter år hamnar högst på rankingen över Sveriges mest välmående kommuner, med dess många skolor, parker, sjöpromenader, restauranger, kaféer, butiker och allmän kommunikation i allra högsta klass.

Nästa år kommer tvärbanan komma, via Bromma flyplats, Rissne Centrum och hela vägen till Kista och Sollentuna i noll samt hela vägen till Hammarby Sjöstad och Sickla i söder. Perfekt för pendlaren.

Rissne centrum går även generellt en mycket ljus framtid till mötes, då fastighetsbolaget Balder kommer genomföra en omfattande renovering som förväntas öka områdets populäritet ytterligare.
Se länkarna nedan för mer info:

https://nyproduktion.balder.se/omrade/rissne/

https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/stadsutvecklingsprojekt/rissne.html

Varmt välkomna mer er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.