Tegelhagsvägen 193

Tegelhagen, Sollentuna Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Förening
Riksbyggen BRF Sollentunahus nr 3
Om föreningen
Avgift
4 682 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
48 038 kr/m²
Antal besök
1 737
Dagar på Hemnet
4

Välkommen till detta fint belägna och välplanerade radhus i Tegelhagen - Sollentunas mest populära radhusområde!

Här har ägarna bott och trivts i 43 år som husets första och enda ägare. Huset passar utmärkt för familjen, paret eller den ensamstående. En rymlig och välplanerad bostad om 79 kvadratmeter med två härliga uteplatser i fint solläge, välhållna ytskikt, helkaklat badrum, två stora sovrum med anslutande klädkammare samt tillhörande förråd utomhus. Med två uteplatser på varsin sida om huset kan du växla mellan den insynsskyddade altanen på framsidan och många soltimmar under sommaren på baksidan. Bostadens läge är oslagbart och helt ostört tack vare baksidans vackra vy. På baksidans altan har du gott om plats för både matbord, grill och vilstolar eller loungegrupp. På framsidan har du en mysig atriumgård, helt insynsskyddad och perfekt som en frukostaltan.

Detta är ett lättskött boende där bostadsrättsföreningen står för det yttre underhållet och trädgårdsskötsel. Föreningen är stabil och välskött med bra ekonomi där de större renoveringarna är gjorda, såsom målning av fasad och relining av avlopp (sker just nu i området). Föreningen har två tvättstugor, bastu med relaxavdelning, festlokal, gästlägenhet för uthyrning, flera lekparker och två uppvärmda utomhuspooler. Poolområdet gör området unikt och det har öppet under sommarhalvåret från slutet av maj-slutet av september och uppvärmningen drivs numera av solceller.

I övrigt är Tegelhagen populärt som lugnt, naturnära och barnvänligt område med närhet till skola och barnomsorg, stora naturområden, Edsvikens vatten och kommunikationer. Bussen ligger precis runt hörnet. Service och matbutik finns närmast i Helenelunds centrum som ligger cirka 10 minuters promenad från bostaden. Annars kan du åka till Sollentuna centrum alternativt till Kista för mer utbud. Till Stockholms City åker du på 12 minuter från Helenelunds pendeltågsstation. Hit kommer det också tvärbana 2021-2022.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Visningstider

 • 31
  maj
  Sön 31 maj kl. 12:00–12:45
  Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
 • 1
  jun
  Mån 1 jun kl. 18:00–18:30
  Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.