Prisvärt quatrohus m takterrass, Torrevieja

Torrevieja / Costa Blanca,

89 000 euro
Radhusicon_radhus_inactive

Mycket prisvärt quatrohus med uteplats, balkong och takterrass. 2 sovrum / 2 badrum. Bra skick. Uppställningsplats för bilen. 100 m till poolen

Detta hus ligger i El Coral i Torreta III området i Torrevieja. Nära till stora köpcentrumet Habaneras med ett flertal restauranger och affärer. Bilfri cykelväg till havet, ca 2 km.

Huset är byggt i 2 plan med uteplats, balkong och takterrass. Det betydert att det alltid går att hitta en sida där solen skiner, och också en sida med skyddande skugga.

På framsidan finns en stor stenbelagd uteplats där det även finns plats för den egna bilen. Precis vid entrén finns en skyddad uteplats under tak.

På entréplanet finns vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp, fräscht arbetskök, rymlig patio med tvättmaskin samt gästtoalett.

Övervåning med 2 sovrum, varav ett med utgång till balkongen. Badrum med badkar. Ytterligare en trappa upp ligger takterrassen.

Huset sälj möblerat.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
68 m²
Biarea
30 m²
Antal rum
3 rum
Byggår
2002
Räkna på boendet

Statistik

498
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips