Nyproduktion

Vallmovägen, F23 Fagrabo Ängar Västra

Vårgårda kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89,3 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Planerat tillträde
Vintern -23/24
Avgift
6 243 kr/mån
Pris/m²
25 196 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till etapp fyra av vackra Fagrabo Ängar. Denna etappen byggs i ett västerläge och innefattar hustyperna B, E och F.
Här kommer det uppföras 17 stycken bostadsrätter där en rad olika alternativ för såväl tillval som planlösningar finns representerade där du som köpare har chans att påverka ditt nya boende efter dina önskemål.

Hustyp F räknas som ett kedjehus i ett plan med en total boendeyta på drygt 89 kvm fördelad på tre alternativt fyra rum och kök beroende på egna önskemål.
Köks- och matsalsdelen har ett vackert burspråk med ett härligt ljusinflöde. Köket och matsalen har nära koppling till allrummet, vilket ger stora ytor för social samvaro. Köket och allrummet har dessutom en takhöjd upp till nock som ger en härlig rymd. Väljer man dessutom att ta bort ett av de tre sovrummen erbjuds generösa ytor. I anslutning till burspråket finns en altan och önskar man ytterligare en uteplats kan det ordnas genom tillval på andra sidan huset.
Tätt intill huset finns ett förråd och en carport med plats för ytterligare en bil. Hus F är ett hus med förändringsmöjligheter.

Fagrabo Ängar består av totalt 68 stycken nya bostadsrätter i olika utformningar och lösningar med ett naturnära läge i Vårgårda.
Vill du veta om etapp fyra och detta spännande projekt? Hör av dig till ansvariga mäklare på Svensk Fastighetsförmedling så berättar vi mer!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Kontakt

Peter Jonsson

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Mäklare Peter Jonsson, Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
+46709950901