Notgränd 60

Viksjö, Järfälla kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 995 000 kr -20 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
214 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976

Detta underbara radhus erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, bekvämlighet och privatliv - allt paketerat i mindre format. Beläget på en helt insynsskyddad tomt, omgivet av grönska och träd, är detta hem en oas av fridfullhet där du kan njuta av ditt eget utrymme och samtidigt ha närhet till allt du behöver.

Uteservering under tak på framsidan:
Först välkomnar vi dig till den charmiga altanen på framsidan. Här kan du koppla av och njuta av en kopp kaffe på morgonen. Framsidans altan är under tak och mysfaktorn är på max när man sitter där med en bra bok i högsta hugget och regnet som smattrar ovanför. Läget på altanen gör att det skapas skydd mot väder och vind, vilket gör den perfekt även vid livfullare väder. Altanen vetter mot grönska och lekpark.

Solig baksida på andra altanen:
På baksidan av huset finner du en solig altan där du kan sola, odla dina favoritväxter eller ha grillkvällar med nära och kära. Den här platsen är en riktig pärla för alla som älskar att njuta av utomhuslivet och ger plats för spralliga ben att leka på.

Rymligt vardagsrum:
Det stora vardagsrummet fylls med naturligt ljus från fönsterpartierna. Rummet ger plats år familjesoffan och är perfekt för avslappnade kvällar framför TV:n eller för att bjuda in gäster för trevliga sammankomster.

Köket - en mästare i förvaring och stil:
Köket är som hjärtat i hemmet och här finner du allt du behöver för att skapa matglädje. Med generöst förvaringsutrymme och en elegant arbetsbänk i granit har man lyckats kombinera funktionalitet med lyx. Köket sammankopplas enkelt med vardagsrummet så du kan interagera med gästerna medan du förbereder kulinariska mästerverk, samtidigt som du med ett enkelt handtag gör det enskilt igen.

Två bekväma sovrum:
Här finns två bra sovrum med plats för både sängen och bra förvaring. Det är perfekt för både barn i familjen som som för paret som behöver extra utrymme för gäster eller arbetsrum.

Elegant badrum med ljust kakel:
Det renoverade badrummet har en modern och stilren design med ljust kakel som ger en känsla av elegans. Här kan du njuta av avkopplande eller snabba duschmoment på morgonen. Självklart har du lyxen av golvvärmen också.

Tvättstuga
Tvättstugan som också leder till groventrén är utrustad med tvättmaskin. Härifrån når du det externa förrådet som man bekvämt nog byggt ett tak över gången och därmed skapar ett extra förrådsutrymme för den som önskar.

Extra förrådsutrymme med tak samt garage:
Vid sidan av huvudhuset har ägaren byggt ett extra förråd med tak. Detta ger extra bekvämlighet och utrymme för förvaring, perfekt för att organisera dina ägodelar och ha ordning i hemmet. Önskar du mer förvaring finns även utrymme i garaget som hör till huset, sim är beläget bara runt husknuten.

Det här är en unik möjlighet att äga ett radhus i mindre format där komfort, privatliv och stil på ett fantastiskt sätt kombinerats. Här kan du skapa minnen och trivas i många år framöver. Tveka inte att upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Said för mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Said Azzam

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Said Azzam, SkandiaMäklarna Järfälla
072-962 36 00