Näbbmusvägen 5

Yngsjö - Yngsjö havsbad, Kristianstad

1 895 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Drömmer ni om ett nytt och modernt boende med närhet till såväl hav som natur och kommunikationer? Nu uppförs nio kedjehus med bostadsrätt i Yngsjö för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!
Husen erbjuder en genomtänkt planlösning i modern design med genomgående hög standard på samtliga materialval såsom vattenburen golvvärme med trä- eller klinkergolv, helkaklat badrum, fullutrustat kök med Electrolux vitvaror och praktisk separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad arkitektur med 2-3 sovrum och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver. Husens byggnadsstil utgår från platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt tillvarata dess karaktär och ansluta sig till Yngsjös tallskogar.
Här väntar ett naturskönt boende med hög standard samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Kristianstad. Vackra cykelvägar genom karakteristisk natur norrut mot Åhus och Kristianstad och söderut mot Maglehem, Brösarp och Kivik. Här har man närhet till mataffär, kollektivtrafiken med bussar, förskola, skola men det bästa av allt närheten till havet och badstranden.
En tillvalslista som ger köparen en fantastisk möjlighet att skapa sitt egen drömboende. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
93 m²
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
15 360 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Näbbmusvägen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Driftkostnad
15 360 kr/år

Statistik

5 883
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 239 dagar sedan, den 29 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips