Lilla Dammköksvägen 19B

Nykvarn, Nykvarn Se på karta

3 195 000 kr

2 695 000 kr +19%
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Dammkök
Om föreningen
Avgift
2 107 kr/mån
Driftkostnad
25 524 kr/år
Pris/m²
30 429 kr/m²

Varmt välkomna till detta optimala parhus om 105 m², bestående av 4,5 rum och kök. Bostaden har en praktisk planlösning med flera ytor för socialt umgänge. Huset är fördelat på två plan och har fina materialval med genomgående laminatgolv med golvvärme, två helkaklade badrum samt klinkergolv i både badrummet, hallen och tvättstugan.

De vardagliga sysslorna kan ni smidigt sköta i tvättstugan där ni har tillgång till tvättmaskin, torktumlare samt en arbetsbänk. I motsatt riktning, förbi det välplanerade köket, finner ni det öppna vardagsrummet med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och en trädäckad altan om 15 kvm i anslutning till sällskapsrummet.

Föreningen med dess byggnader är belägen i natursköna Nykvarn, bara ett stenkast från både Turingeskolan men även Hökmossens förskola. Detta är perfekt för dig som älskar ett naturnära område som har goda kommunikationer in till både Södertälje centrum, men även Stockholms innerstad.

Bostadsrättsföreningen består av totalt 25 st bostäder. Av dessa kommer det att byggas 8 stycken parhus med plats för två familjer/hus samt 9 stycken attefallshus.
Denna säljetapp innehåller 7 stycken 2-planshus om vardera 105 kvm.

Tillträde kan ske tidigast 15 december 2020.

Är du intresserad av en visning anmäler du dig på hemsidan, eller kontaktar den ansvarige mäklaren.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Södertälje/Nykvarn