Imatragatan 33

Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun Se på karta

2 590 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
82,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Trädgårdsstaden i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 563 kr/mån
Pris/m²
31 394 kr/m²

- 2 badrum
- Renoverat kök
- 4 Rum
- Stabil Brf

- Välkomna till detta hemtrevliga radhus i populära Akalla Trädgårdsstad! Här välkomnas du av en stor hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober med slitstarkt klinkergolv. Köket är fullutrustat med stor kyl, frys, diskmaskin samt spis/ugn och integrerad kaffemaskin. Bostaden erbjuder ett duschrum på entréplanet och ett modernt badrum på övre plan med tvättmaskin och torktumlare. Ett stort master bedroom med plats för garderober. 2 mindre sovrum som passar perfekt för barnen, gästrum eller hemmakontor. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare i hallen på det övre planet. Uteplats med tak på framsidan i söderläge mot föreningens mysiga radhuskvartér. Stor uteplats med altan under tak och gräsmatta samt planteringslådor på baksidan med fritt nordost-läge. Kök och badrum på entreplanet renoverades 2016.

Föreningen har ett gruppavtal för elen vilket gör att du får låga boendekostnader. Föreningen är ansluten till Stockholms stads fibernät och ComHem/Tele2 för internet och digital-TV. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll.

Brf Trädgårdsstaden är en klassisk K-märkt förening med bullerbykänsla som är populär bland barnfamiljer. Här bor du ett stenkast från Järvafältets grönskande ängar, utegym, Akalla By, 4H Gård samt kolonilotter. I området finns även äventyrsbadet Husbybadet, utomhusbadet Järvabadet, förskolor, skolor, matbutiker, Lidl, bussterminal samt Akallas tunnelbana som tar dig till Centralen på 21 minuter. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om endast 1777 kr/kvm år 2021.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.