Nyproduktion

Kärleksbacken hus 6

Åstorp, Åstorps kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Byggår
2022
Avgift
4 798 kr/mån
Pris/m²
22 865 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna att boka ett bostadsrättsradhus på Kärleksbacken i centrala Åstorp. I denna parkmiljö växer kvarteret Nässlan fram - 30 fina bostadsrättsradhus med vit liggande träpanel och privat trädgård. Här kommer du bo omgiven av grönska och med parkering i nära anslutning till din bostad (förberett med tomrör för installation av laddstolpe). När du får besök finns det även gästparkeringar att tillgå.

Trädgården har ett trädäck i anslutning till husets vardagsrum och det finns även ett förråd om ca 6 kvm. På framsidan läggs det stenplattor och på trädgårdssidan sår man gräs. Tomten avgränsas av en planterad avenbokhäck och mellan altanerna samt mellan husen på entrésidan sitter ett spaljéplank. Det finns vattenutkastare på båda sidor av huset.

Innanför entrén ligger det grå klinker och hela våningsplanet har golvvärme. Köket i vinkel har släta vita luckor och är fullt utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn samt micro. Ovan bänkskivan sitter ett vitt kakel 10x30 cm. Här finns ett större utrymme för matplats.
På detta våningsplan finns även ett badrum samt en tvättstuga. Badrummet är helkaklat i vitt och med grå klinkerplattor på golvet, 30x60 cm. Dusch med rundade väggar i klarglas, vit kommod med spegel och belysning ovan, wc samt handduksvärmare. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare, en vask och arbetsbänk. Här inne finns även husets värmepump.
Vardagsrummet har stora möbleringsytor och härifrån nås trädgården och altanen som består av ett trädäck.

En trappa upp ligger bostadens sovrum. I originalversionen finns det två stycken samt ett allrum/tv-rum men det går att välja att göra detta rum till att bli ett ytterligare sovrum om så önskas. Våningens master bedroom har en härlig klädkammare med fönster i direkt anslutning. Även på detta våningsplan finns ett badrum med dusch likt det på nedre plan.

Nässlan ligger ett stenkast från Åstorp centrum med all tänkbar service, dagligvaruhandel, apotek, restauranger och kommunikationer. På behagligt avstånd finna tågstationen där du kan ta Pågatåget och det finns dessutom flera bussförbindelser. Med cykel nås Söderåsen på ca 10 minuter och bara fem minuter bort ligger skolor, ishall och idrottsanläggningar. För den bilburne finns såväl E4:an som väg 21/112 runt hörnet.

Kärleksbacken är idag ett grönområde mellan Helsingborgsgatan, Villagatan och Trädgårdsgatan och där kommer Nässlan att växa fram och beräknas stå klart det tredje kvartalet -23. Ett unikt tillfälle på en plats för alla.

LÄS MER OM PROJEKTET OCH SE AKTUELLT UTBUD HÄR: https://3hus.se/projekt/brf-nasslan/

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion

Kontakt

Kirsa Persson

Bjurfors Nyproduktion
Mäklare Kirsa Persson, Bjurfors Nyproduktion
042-611 41 03