Bärgatan 8

Backa, Ystads kommun Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
202 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
52 967 kr/år

Med gångavstånd till skola och närhet till grönområden och lekplatser ligger detta fina hem i radhuslängan närmast tillhörande garage. Ytorna är väldisponerade på två plan med sällskapsytor på entréplan och den privata avdelningen med tre sovrum, tvättutrymme och klädförvaring på nedanvåningen. På varje plan finns det dessutom ett helkaklat badrum med dusch respektive badkar.

Samtliga rum har genomgående renoverats med smakfulla materialval och enhetliga kulörval i vilsamt vitt och grått.
Det inbjudande köket är inrett med köksö som inspirerar till social matlagning, god skåpsförvaring bakom spegelluckor och snyggt helkaklade väggar utan överskåp vilket ger en luftig atmosfär. Vardagsrummet möbleras enkelt med både ett långbord och rejäl soffgrupp med plats för vänner och familj. Vid säsong förlängs dessutom sällskapsytorna med den inbyggda balkongen med skyddande tak.

Huvudsovrummet på nedanvåningen har en rymlig walk in closet och leder vidare till ett vidbyggt trädäck som är lagt i prydligt fiskbensmönster. Uteplatsen och grästäppan inbjuder till lek, solbad och grillkvällar i skön eftermiddagssol och morgonsolen fångas vid den stenlagda uteplatsen i öster vid entrén. Via samfällighetsföreningen betalas såväl fjärrvärme, renhållning, vatten/avlopp och bredband vilket bidrar till en låg driftkostnad. Tillhörande garage ligger på behändigt avstånd från huset vilket underlättar i vardagen.
Ett hem med massor av fördelar, hjärtligt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Alexandra Nilsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Alexandra Nilsson, Bjurfors Ystad
0701646700