Knopvägen 8

Båthöjden, Nacka Karta & restider

3 495 000 kr
RadhusRadhus

Välkommen till ett mycket välskött enplanshus på populära Båthöjden med fantastisk tomt. Egen härlig terrass och gräsmatta med insynsskyddat läge där solen skiner från morgon till kväll. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp samt en braskamin för både hög mysfaktor och bra driftekonomi. Flexibel planlösning med allt från två till fyra sovrum. Det finns dessutom ett större helkaklat badrum, tvättstuga, förrådsutrymmen, klädkammare och separat gäst-wc.

Mycket välmående hus med få anmärkningar i besiktningsprotokollet (se bifogat).

Som ägare av ett hus på Båthöjden är du medlem i Båthöjdens samfällighetsförening. Alla fastigheter på Båthöjden ingår i samfälligheten. Det medför att alla som köper ett hus, friköpt tomt eller tomträtt automatiskt blir medlemmar i samfällighetsföreningen. Samfällighetsföreningens ändamål är att förvalta den gemensamhetsanläggning för vilken den bildats. Vad som ingår i gemensamhetsanläggningen framgår av anläggningsbeslutet.
I detta fall ingår: Vägar inom området, grönområden, vattenförsörjning, avloppsanläggningar, fibernät för bredband och TV, elledningar och grändbelysning samt garage och parkeringar. I området finns garagelängor där en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Föreningsavgift för 2019 är 2 500 kr per kvartal och fastighet. I kostnaden ingår garageplats och kallvatten.

Detta boende passar en barnfamilj alldeles ypperligt, skolor och dagis finns inom kortare avstånd. Det är ett bilfritt område som gör att barn tryggt kan vara ute och leka. Här finns badplats, bryggor, båthamn och golfbana. Allt inom gångavstånd. Fisksätra holme kan bli ditt ställe att andas ut, under fina dagar kan en picknick dukas upp. Eller kanske bara sitta och studera båtarna som åker förbi. För den som gillar att vistas i naturen finns också hela Nackareservatet inom räckhåll. Affärer i Saltsjöbadens C och Fisksätra C finns inom gångavstånd likväl som Saltsjöbanan och busshållplats. Skolor och dagis finns även i närområdet. Kommunikationerna är goda, med buss eller Saltsjöbanan till Nacka Forum eller till Slussen.

Här är det bara att flytta in och trivas.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Boarea
114 m²
Tomtarea
224 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
40 088 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Knopvägen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
40 088 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 536
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 19 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips