Tågvägen 15

Båthöjden, Nacka kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
224 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Energiklass
D
Driftkostnad
59 378 kr/år

Ring mäklaren för visning!
Denna härliga trädgård har söderläge med sol hela dagen över både trädäck och gräsmatta. Man välkomnas med en trevlig entré och några steg in möts man av bostadens generösa matplats med utgång till atriumgården. I anslutning till matplatsen har man köket. Det är ett ljust och smakfullt kök som har god plats för förvaring i såväl över- som underskåp. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Huset har idag tre sovrum med möjlighet att dela av vardagsrummet för ytterligare ett sovrum för den som önskar. I bostaden finns dessutom ett rymligt badrum, en tvättstuga samt ett separat gäst-WC. Det är gott om förrådsutrymmen och i anslutning till hallen har man även en klädkammare. På tomten finns ett stort förråd med gott om förvaringsutrymme.
Som säljaren själv säger: "Läget i området är ett av de bästa med gavelläge och plank som gränsar till slänten ner mot promenadvägen genom Båthöjden. Läget är mycket tyst och lugnt. Garage i bästa läge för enkel infart samt fjärrstyrd öppning."

Som ägare av ett hus på Båthöjden är du automatiskt medlem i Båthöjdens samfällighetsförening. Föreningen sköter om vägar inom området inklusive snöröjning, grönområden, vattenförsörjning, avloppsanläggningar, fibernät för bredband och TV, elledningar och grändbelysning, samt garage och parkeringar. I området finns garagelängor där en garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Föreningsavgift för 2021 är 2800 kr per kvartal och fastighet.

Detta boende passar ett par, äldre som ungt, eller en barnfamilj alldeles ypperligt. Skolor och dagis finns inom behagligt avstånd. Det är ett bilfritt område som gör att barn tryggt kan vara ute och leka. Här finns boulebana, fotbollsplan och nyrustad lekplats i ”Gropen”, badplats, bryggor, båthamn och golfbana. Allt inom gångavstånd. Fisksätraholmen kan bli ditt ställe att andas ut, under fina dagar kan en picknick dukas upp. Eller kanske bara sitta och studera båtarna som åker förbi. För den som gillar att vistas i naturen finns också hela Nackareservatet inom räckhåll. Affärer i Fisksätra C och Saltsjöbadens C finns inom gångavstånd och kommunikationerna är goda med buss till Nacka Strand via Nacka Forum och Saltsjöbanan till Slussen. Eller kanske cykla via vackra Saltsjöbadsvägen?

Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Carolina Ramsten

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Carolina Ramsten, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
08 556 184 34