Kommande

Bäckvägen 44B

Bettorp, Örebro kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Förening
BRF Firmastämpeln 4
Om föreningen
Avgift
5 860 kr/mån
Driftkostnad
24 000 kr/år
Pris/m²
21 857 kr/m²
Kommande

Välkommen till Bäckvägen 44B och detta väldisponerade och ljusa parhus i bostadsrättsform vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Bostaden är planerad på ett bra sätt som gör att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Det insynsskyddade och lugna läget skapar en villa-känsla med egen tomt med gott om plats för lek och spring.

Bostadens 105 kvadratmeter fördelas på två plan och består av hall, tvättstuga, tre sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum samt kök. I hallen hittar vi bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Det öppna och ljusa köket erbjuder bänkskiva i ek, vita skåpsluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet bjuder bland annat på fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. På vardera plan finns ett badrum.

Från vardagsrummet når du det stora inglasade uterummet- Uterummet ger dig som boende möjligheten till såväl umgänge som avkoppling från tidig vår till sen höst. Där den inglasade delen slutar tar ett nylagt trädäck vid. Med sitt söderläge erbjuds här sol hela dagen.

Här bor du i en välskött och bra förening med god sammanhållning och välskött ekonomi. områdena kring bostaden är lugna och barnvänliga. Bara ett stenkast från bostaden finner du Bettorps förskola, i området finns även goda kommunikationer och fina motionsspår och grönområden.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Joel Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Joel Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46704376916

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.