Östra Kyrkogatan 6a

Borgholm, Borgholm Karta & restider

2 495 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Fräscht 2-plans radhus byggt 2007 med centralt och attraktivt läge med bara 200 meter till såväl havet och Kalmarsund som stadens torg. Ett stilrent kvarter i modern funkisstil med 2 och 3-plans radhus mitt i centrum. Nyrenoverad putsad fasad..

Det radhus vi nu har nöjet att salubjuda på Östra Kyrkogatan 6A ligger närmast havet i området med två altaner - en med kvällssol mot innergården och en mot Östra Kyrkogatan.

4 rum och kök med en boyta om 124 m² fördelat i två plan. Genomgående ljusa färger på vägg och i tak och med ekparkettgolv och klinkersgolv ger ett tilltalande och modernt intryck. Hög klass på materialval och allt i gott skick.

Vill Du ha nära till allt och ha ett bekymmersfritt och lättskött boende för permanent eller fritidsboende? Då skall du komma hit och titta, här bor du ett "stenkast" från torget och lika nära till havet.

Borgholm är Ölands enda stad med komplett utbud av service, affärer och skolor t.o.m. gymnasienivå. Sommartid blomstrar den lilla staden upp till att bli en av Sveriges populäraste turistorter med brett utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Besiktigat och energideklarerat.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
124 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
128 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
24 001 kr/år
Byggår
2007
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Kyrkogatan 6a och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Driftkostnad
24 001 kr/år

Statistik

3 511
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips