Surbrunnsgränd 56

Brunnsängen, Örebro Karta & restider

2 350 000 kr
Radhusicon_radhus_inactive

Nu har du möjlighet att förvärva ett bostadsrättsradhus med kanonläge i attraktiva Brunnsängen, perfekt för barnfamiljen. 4 rok fördelat på två plan i sutteräng med genomgående ljusa och lättmöblerade ytor. Smakfullt renoverat kök -16 med ljusa materialval och nya vitvaror. Två badrum, ett på vardera plan, och en egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Uteplats på framsida med förmiddagssol samt insynsskyddad uteplats på baksida med trädäck och markis med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Som boende i föreningen har du tillgång till bastu, pingisbord och en mycket fin samlings-/festlokal som går att hyra. Området består av många grönytor, bilfria gårdar, flera fina lekplatser och en inhägnad tennisplan som under vintertid spolas om till isbana. Brunnsängen och Adolfsberg är ett lught och trevlig område perfekt för barnfamiljen med närhet till bland annat äventyrsbadet Gustavsvik, Brunnsparken, ICA Parken, förskola och vårdcentral.

Välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
108 m²
Biarea
23 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 777 kr/mån
Driftkostnad
16 800 kr/år
Byggår
1981
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Surbrunnsgränd 56 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 350 000 kr
Driftkostnad
16 800 kr/år

Statistik

4 158
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 33 dagar sedan, den 15 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips